un gand... doua ganduri...

"Daca ai indragit Muntele, nu cauti doar teluri deosebite si trasee foarte grele. Acelasi pret pot avea zilele cand, hoinar acolo sus, incerci sa redevii o modesta particica din natura, echilibrat si simplu, asimiland cu toate simturile armonia si linistea inconjuratoare" (Ionel Coman)
Descărcare topo-uri:

Pentru descărcarea topo-urilor traseelor de alpinism la rezoluţie mare trebuie accesată pagina "alpinism şi escaladă - descrieri si schiţe", iar de acolo se acceseaza linkul "topo" din dreptul traseului dorit. Odata deschisa imaginea se dă clic dreapta cu mouse-ul si se selecteaza "save image as"


Despre

Salut!
Numele meu este Cristian Gabriel Popescu. Pe scurt, Cristian. Unii mă cunosc şi după porecla “Ceapone” sau, mai scurt, "Ceapă".
Pe acest blog voi prezenta turele la care am luat parte, solitare sau de grup, cu piciorul sau cu motocicleta, pe potecile munţilor, prin desişurile pădurilor sau pe verticalele pereţilor de stâncă. Gândurile ce le voi aşterne pe “hârtia virtuală” sunt doar amintiri personale, emoţii transpuse în cuvinte şi fotografii ce au menirea de a-mi aminti peste ani detalii, poate demult uitate, ale unor clipe traite frumos. Citeşte tot articolul